Produkty pro dusičnan draselný potravinový (4)

Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
Humát sodný

Humát sodný

Obsah 13 stopových prvků (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Více než 60 % huminových kyselin. Zvýšená rozpustnost. Snadné použití jak v suché, tak v tekuté formě; vhodné pro všechny typy.
Draselný síran technická čistota > 99,8%

Draselný síran technická čistota > 99,8%

Naše technicky vysoce čisté draselnaté sírany s čistotou >99,8 % jsou vyráběny chemickou reakcí. Naše draselnaté sírany se vyznačují následujícími vlastnostmi: Vysoký stupeň čistoty: Naše technicky čisté draselnaté sírany jsou čištěny v několika krocích a splňují nejvyšší kvalitativní standardy. Pro vaši optimální další zpracování je naše draselnaté sírany téměř bez alkalických kovů a chloridů, stejně jako těžkých kovů. Velmi dobré tokové vlastnosti: Draselnaté sírany jsou krystalická pevná látka, která vykazuje velmi dobré tokové vlastnosti. Snadno se přepravují, skladují a dávkují.
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků