RoxFox®
Ochrana produktů s rozmarýnem
Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu.
RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N".
N pro přírodní
Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV).
Výhody RoxFox®:
Optimalizace kvality produktu
Optimální stabilizace barev
Optimální distribuce účinných látek
Použití v aplikacích v solném roztoku
Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků
Zabraňuje autooxidaci tuků
Obsah 13 stopových prvků (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Více než 60 % huminových kyselin. Zvýšená rozpustnost. Snadné použití jak v suché, tak v tekuté formě; vhodné pro všechny typy.
Naše technicky vysoce čisté draselnaté sírany s čistotou >99,8 % jsou vyráběny chemickou reakcí.
Naše draselnaté sírany se vyznačují následujícími vlastnostmi:
Vysoký stupeň čistoty: Naše technicky čisté draselnaté sírany jsou čištěny v několika krocích a splňují nejvyšší kvalitativní standardy.
Pro vaši optimální další zpracování je naše draselnaté sírany téměř bez alkalických kovů a chloridů, stejně jako těžkých kovů.
Velmi dobré tokové vlastnosti: Draselnaté sírany jsou krystalická pevná látka, která vykazuje velmi dobré tokové vlastnosti. Snadno se přepravují, skladují a dávkují.
RoxFox®
Ochrana produktů s rozmarýnem
Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu.
RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N".
N pro přírodní
Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV).
Výhody RoxFox®:
Optimalizace kvality produktu
Optimální stabilizace barev
Optimální distribuce aktivních látek
Použití v aplikacích s nálevem
Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků
Zabraňuje autooxidaci tuků